Mediální svět   |   Bankovní poplatky   |   Nová banka   |   Moje poplatky   |   Vstřícná banka   |   Digitaiment   |   Silniční zákon.cz   |   Poplatkožrout   |   Děkuji.eu

Prohlášení ČBA k anketě o Nejabsurdnější bankovní poplatek 2012

05.03.2013, 22:33   |   Bankovní poplatky   |   komentářů (0)

Jak jsme vás informovali v závěru minulého týdne a také v článku z dnešního dopoledne, v anketě o Nejabsurdnější bankovní poplatek 2012 zvítězilo zpoplatnění dotazu na zůstatek účtu přes bankomat. Česká bankovní asociace nám zaslala prohlášení, v němž komentuje výsledek ankety, respektive anketu jako takovou... Čtěte!

Upřímně, nejsme si v naší redakci úplně jisti, zda by se pod prohlášení podepsali všichni členové České bankovní asociace - zejména ty banky. které ukázaly, že "běžně zpoplatněné" služby lze nabízet spokojeným klientům bez poplatku, a to aniž by došlo k poklesu kvality služeb, k poklesu inovačních aktivit v bance nebo dokonce k poklesu bezpečnosti prostředků, které klienti těmto bankám svěřují.

JAN MATOUŠEK - NÁMĚSTEK VÝKONNÉHO ŘEDITELE ČBA

„Veřejné ankety jsou pro banky dobrým, ne však jediným zdrojem informací o postojích klientů k bankovním službám. Anketa o nejabsurdnějším poplatku se však zaměřuje na jediný aspekt služeb, a to cenový. Přitom je třeba zohledňovat i další hlediska, například rychlost, kvalitu a bezpečnost bankovních služeb, zavádění moderních technologií, provozování poboček a bankomatů, což vyžaduje náklady, které se logicky do ceny služeb promítají.“

Prohledat jednotlivé výrazy - Prohlášení ČBA k anketě o Nejabsurdnější bankovní poplatek 2012

Prohlášení , ČBA , k , anketě , o , Nejabsurdnější , bankovní , poplatek , 2012 ,

Vyplavení bytu horor pro každého

Konečně malíř opouští po dvou dnech náš byt. Za dva dny po dřině po malová... více »

Nová služba za 24 hod? Máte jí už za 4 měsíce!

V srpnu tohoto roku, jsem chtěl dceři převést předplacenou kartu na paušál "... více »

Běžná cena? Další z triků obchodníků

Rozhodl jsem se koupit si kávovar. Takový nějaký lepší. Na Internetu to dnes nen... více »

Anketní otázka